Я знаю, що нiчого не було. Дрiбниця

Миклош Форма
Я знаю, що нічого не було
і що для хвилювань нема причини.
Ти просто з іншим їхала в машині.
І просто так. І все давно пройшло.

І я не сумніваюсь ні на мить,
що йшла розмова про жарку погоду,
а потім про дощі, і про негоду,
я розумію – серце не болить.

І я уже давно про це забув.
Та тут нема про що і говорити...
З тобою поруч я любив сидіти
у тій машині, бо щасливим був...