Дякую, Вам, добр люди!

Планета Любовь
Дякую,Вам,добрі люди!
За такий добробут всюди.
За тепло і за турботу.
За таку важку роботу.
Ви нас тепло так зустріли,
Своїм сонцем обігріли.
А в Карпатах дощ- це диво!
Така неймовірна сила!
Водограї,озерця-так запали нам в серця!
І такі стрункі смереки,
Гнізда де живуть лелеки.
Всюди чудо,всюди диво,
І куди не глянь-красиво.
Так у душу нам запало,
Наймилішим серцю стало!
Ваше небо,ваші гори
І лани і всі простори.
Відтепер Вам обіцяю,
Вас гостинно привітаю
Я в своїм рідненькім краю!