Абжора

Микола-Стихоплёт
     АБЖОРА

 Пакахала ухажора –               
 Ён страшэнны быў абжора,      
 Дзень і ноч ён толькі жраў      
 і ка мне не прыставаў …               
         
 Весиў ён ажно поў тоны –         
 Быў жывот яго бяздонны,       
 Ноги были як калоны –               
 Еў заўжды ён макароны.

 И на бульбу налягаў –             
 Меру в бульбе ён не знаў,      
 Сто мяшкоў ён еў за год   
 Мой таўшчэзчы идыёт.         

 Меру в пиве ён не знаў –      
 Бочку пива выпиваў,          
 Ну а жопа у яго –               
 Як у танка самаго… 
      
На два стулы ён садзиўся –      
 Вельми гэтым ганарыўся, 
 И з'ядав вядро яды               
 Ён за кожны раз тады.             

 Сэксам ён не занимасўя –   
 Лезць на цёлак ён баясўя,    
 Цёлки ж абажали Жору –      
 Вялизарнага абжору.               

На вярху на им ляжали –         
 Кайф лавили и стагнали.       
 Абажали Жору крали –            
 Вось такие трали-вали.          

 Жора наш, стагнаў як бык –   
 Абажаў ён гэты стык,               
 Знизу ён ляжаў як пень –            
 Абажаў ён гэту хрэнь.   
 
 Вось так Жора наслаждаўся –    
 Так ён с дзевами змагаўся,            
 Все любили хлопца Жору,               
 Сэксапильнага абжору.               

 Быў у Жоры хрэн што нада –       
 Усим дзевам быў наградой,          
 Аграмаднага размеру  –               
 Больш не знали дзевы хе*у.      
       
Вось так жыў на свеце Жора, 
 Здаравеннейшы абжора,            
 Меры у ядзе не знаў –               
 Жыр у пузе нажываў.               

 Хваце жраци, хлопец Жора,         
 Раставсценны ты абжора,            
 Трэба з ложку уставаци –               
 Агарод пара пахаци…               

 Микола-стихоплёт 2017г