Одягни мене на голе тiло

Паша Броский 2
Одягни мене на голе тіло,
Мов свою улюблену сорочку,
Щоби серце враз зацокотіло,
Щоби жаром запашіли мочки..

Одягни мене на голу душу,
Мов свого улюбленого вірша,
Я з тобою просто бути вирішив -
Я тобі у тім зізнатись мушу..

Одягни, я буду тобі впору,
Наче для тебе спеціально зшитий,
Стильний костюм для будь-якої пОри,
А не продукт для масового вжитку..

Доглядай, прасуй мене і пЕри,
Струшуй пил, знімай з мене ворсинки,
І носи постійно, без перерви,
Мов плаття, що підкреслює родзинки.

Й одягай, коли лягаєш спати,
Ти в мені красива і бажана,
Стану я м'яким, немов із вати,
Мов твоя улюблена піжама..

А коли прокинешся в світанок,
Така ніжна, гарна, милолиця,
Надягай мене й виходить на ґанок,
Мов свою улюблену спідницю..

І пірнай у прірву злого міста,
І лети, усміхнена й щаслива..
І носи на серці мов намисто..

Одягни мене на голе тіло..

© Паша Броський


— Моя страница в Facebook: www.facebook.com/astartlman
— Моя страница в Vk: vk.com/public_broskii
— Моя страница Instagram: www.instagram.com/pashabroskii/
— Моя страница на стихи.ру: www.stihi.ru/avtor/astartlman
— Приватная рассылка вк: vk.com/app5748831_-24487105