The best

Паша Броский 2
Бог посилає дощ, а ти у той дощ по бруківці.
Бог посилає чай, а я у той чай лимон.
Твоїх бажань вовки, твоєї скромності вівці,
І хто кого подолає - природи простий закон...

Бог посилає ніч, а значить тебе у видіннях,
Цікаво, чи є такі, як і ми, на інших зірках?

А я так люблю цілувати твоє ластовиння.
Стоять ліхтарі, немов постові в козирках...

Ранок осінній - холодний осінній ранок,
Золото осені - вогке, холодне, сумне...

Лежить на подушці волосся твоє неслухняно,
Ти поруч - і це зігріває мене...

Твої бажання на щастя не параллельні,
З моїми бажаннями радо ідуть навхрест,
Бог посилає щастя, мов шторм корабельний,
Ми разом - це кльово, це супер, і ти the best!

© Паша Броський


— Моя страница в Facebook: www.facebook.com/astartlman
— Моя страница в Vk: vk.com/public_broskii
— Моя страница Instagram: www.instagram.com/pashabroskii/
— Моя страница на стихи.ру: www.stihi.ru/avtor/astartlman
— Приватная рассылка вк: vk.com/app5748831_-24487105