жасминовый вечер

Филмор Плэйс
***
тает мороженое
летний вечер все тянет
паузу между словами

melting ice cream
a summer evening stretches
the pause between words


***
тише каблучки
такая милая улыбка
отражению в витрине

more quiet heels
so a sweet smile in a storefront
of own reflection


***
внезапный ливень
делим на до и после
жасминовый вечер

sudden downpour
we divide on before and after
the jasmine evening