Мати

Лариса Рындова
Дітей гОрнеш до себе:
Любов свою віддати.
Може, комусь й не треба-
Ти гОрнеш - бо ти мати.

Всіх хочеться до купи
В одну сім‘ю зібрати.
А може, в ній хтось зайвий?
Ти гОрнеш - бо ти мати.

Може,когось й не треба
Любов'ю зігрівати?
Ти все пробачиш дітям -
Бо ти їх рідна  мати.