Я сам не свiй, коли вона готуе

Миклош Форма
Я сам не свій, коли вона готує
на кухні щось із вишуканих страв.
Підхожу, обіймаю і цілую –
я й сам би з нею страви готував
і додавав би рідкісні приправи,
я помагати пробував щораз...
Але вона сама – найкраща страва:
я – сам не свій, я – вимикаю газ...