Легко

Мокренко Хром Олег
То ж любити не страшно.... Навпаки
То є теплим і дуже радісним
Бачим сльзи, й чотирнадцяті сни
Без запрошень заходять грози

І боятись їх , чесно.... Стидно....
Мабуть більше боюсь любов
Бо гроза, може бити сильно
А кохання .....
Вбиває нас знову і знов.....

Малярик писав про людей
Що диму яскраві шашкі
Алкоголь нам приносить ідей
То є молодість...... Стильна і важка...

І буде однозначно понеділок
Прокидатись від поцілунків чотко
Ваше дерево з красивих гілок
Без різного алкоголю..
Без пива...
Цигарок...
І "водкі"