ОТЧЕ НАШ

Виктор Каменских 2
Да иже Отче наш, еси на небесех!
Настави наши взоры и призри нас всех.
Во веки вечные святится Твое имя
от сотворения миров все времена как ныне.
Да буде Твоя воля и приидет Царствие Твое
во всех пространствах, в небесех и на Земле!
Наш хлеб насущный даждь нам днесь,
прости нам дОлги наши все как есть.
От происков лукавага отринь,
да не введи во искушение. Аминь.

                июнь 2017