Давайте берегти наш дiм!

Ольга Шашкеева
Давайте берегти наш дiм -
планету, на якiй ми народились!
Давайте збережемо ми її для iнших поколiнь,
щоби нащадки наші скарбом цим гордились,
Давайте берегти наш дiм,
цей затишний куток всьому живому,
де чути шелест лiсу й спiв птахiв,
струмочкiв дзвiн, як вiтер розмовляє з морем...
Давайте нашу Землю берегти:
рiчки, дiброви, трави i лicu!
З любов'ю до природи по життю iти,
щоб дiти нашi в цiй красi росли!