Вил таю та чекаю

Кирилл Основянский
Цунамі вилітає
На дахи тих домівок
Я до тебе повертаюсь зі снів
Твої сльози падають на сльозний край
А я бачу цей багряний рай
Якийсь такий сякий
Віддай мої крила
Якийсь якийсь такий
Побачимось тоді
Коли на світі люди
Стануть один одному милі
Завертай не повертай
На шалені сходи
Вітром не ставай
Бо втечеш від мене
Відкривай пізнавай
Це кохання
(По)Чуття у прозі
Дізнавайся повертай
Мене с того крижаного морозу
Ми с тобою вже не там
Ти кохання моє
(Вилітай я чекаю тебе)