В обморок...

Николай Бушенев
В обморок
наш Бондарев (Кондырев).

В обморок
от бондаря.

В обморок
от ломбера.

В обморок
от Познера.

В обморок
от пойнтера.

В обморок
от корнера.

В обморок
от формулок.

В обморок:
идём во мрак.

24 июня 2017 г.