Переходь на сторону зла, Поттере

Паша Броский 2
Переходь на сторону зла, Поттере,
Візьми собі маслопива - Львівського Портера.
Мов полум'я, жовч людська світ вилизує.
Світ безнадійний, Гаррі, гоу ту зе Слизерин..

"Авада Кедавра" сказати не так вже й складно,
Доля й без того тебе потріпала не слабо,
Діджей-життя поріже тебе на семпли,
Не будь м*даком - скажи ворогам спектусемпра..

Злива над Лондоном плаче - плаксива Мірта,
Війна динамічна, такий монотонний мир, та
Світ маглів показує магам тваринний вищур,
Фак їм — тому що ти краще та вище...

Бо кров наша, Гаррі, блакитна й джерельно чиста -
Просто приймати себе такого, як є, навчися...
На плечі накинь свої, чорну, мов диявол, мантію..
Гірше світу без правди лише тільки світ без магії..

Вони молять Богів — ми по-дружньому просим,
Вони стелять асфальт - ми мочимо ноги в росах,
Вони палять тютюн, розмовляють по фелетонах...
Скажи, що людського в них є, крім бухла й рок-н-ролу?

Волає душа твоя - вирвана мандрагора,
Б'ються шибки, ламаються метрономи...
Навкруг лише біль, самота та трикляті нечакли.
Будь мудрішим - налий вогневіски у чарку...

Не дарма ж на лобі твоєму пульсує блискавка,
Мов пси, твої хейтери надлишком слини бризькають,
Їх у вузол усіх зав'язали аркани і-нету,
На тебе ж чекають - Гори... Дракони... І небо...

Яскраво палай - здобувай перемоги та кубки...
Мов фенікс злітай із сірого попелу купки...
В руках - журавель, синиця в блакитному небі,
Йди проти системи - як йде вона проти тебе...

Повний місяць у небі, блідий та сумний, мов Каспер...
Добро буває сильнішим лише у казках,
Просто плем'я людське - насправді не плем'я, а стадо,
Вони нареклися людьми та забули стати...

Просто ти інший — Роду свого не соромся,
Світ проти тебе, але із тобою Сонце...

"Львівський портер" в бокалі тане за літром літр...
Ми ще зустрінемось, Гаррі...
в Країні
Вічного
Літа...

© Паша Броський


* Моя страница в Facebook: www.facebook.com/astartlman
* Моя страница в Vk: vk.com/public_broskii
* Моя страница Instagram: www.instagram.com/pashabroskii/
* Моя страница на стихи.ру: www.stihi.ru/avtor/astartlman
* Приватная рассылка вк: vk.com/app5748831_-24487105