Колискова для коханки

Александр Владимирович Дудкин
 

Не журися кицька гарна, не сумуй ночами.
Прийде хлопець твій коханий з добрими очима.
Відведе тебе у казку різнокольорову,
та ласкаво подарує квіточку чудову.

DAVid_ShamanSky...)))...!!!