***

Рахим Карим
Нега Ўзбекистонда
шоирларни журналистиканинг
жиддий ну;таларини
ишониб топширишади-ю,
;ир;изистонда уларни
матбуотда у;увсиз деб ;исоблашади?
Биро; ;ар ;андай кучли журналист
охир-о;ибатда шеър ёза бошлайди?

***
Бизада энди
;ассобларни ;ам
бош му;аррир ;илиб
;ўйишвотти...

***
Бир пайтлар "Хал; сўзи"
газетаси му;арририга
устимдан думало; хат ёзиб,
"Бу - шоир, журналист эмас!",-
деганларнинг ;аммаси
бугунги кунда шоир бўлиб олишган.