Червень червонijе маками духмяно

Валентина Козачук
Червень червоніє маками духмяно,
Загорілись ясні черешневі очі!
Пахнуть липи  ніжно– аж хитаюсь п`яно,
О які щасливі ці червневі ночі!

 Он як витинають зорі дивні  танці!
Від жаги згорають у долонях неба,
Всі вони, напевно, пристрасні коханці..
Завиває коси матір літа – Феба…

Завтра будуть грози радісно співати!
Райдуга повисне  семипелюсткова!
Дзвінко будуть пташки Трійцю прославляти:
Бога- Духа, Бога- Сина, Бога- Слова!