В пошуках щастя

Ирина Гордиенко Щукина
PS: мои пробы писать на украинском языке.
Сразу приношу извинения тем, кто не знает украинский.

Життя, як світло. Вдень воно яскраве
Вночі ледь видно чи воно ще є.
Місцями воно дивне та цікаве.
А іноді ледь дихати дає.

Буває так журба накриє душу,
Що безперервно хочеться стогнать
Весь час нагадуєш собі: Я жити мушу,
І своє щастя маю наздогнать.

Воно було і значить має бути
Бо не зника безслідно нічого.
Лишилося лише його здобути.
І я блукаю в пошуках його.