Розчарування

Александр Шевченко 62
Розчарування.

Розчарування - не найгірше в світі,
Воно проходить, лиш зародиться нове,
Почуття справжнє, коли хочеться радіти,
Забути про минуле, що вже не живе...

Потрібно нам завжди іти далі,
Сили знайти зробити новий крок,
Забути про всі біди і печалі,
Позбутись всіх надуманих думок.

Життя шанс кожному дає завжди,
Бо є у світі цьому ще кохання,
Не треба розчаровуватись назавжди,
Почати можна знову все, було б бажання...

20-06-2017.