Unlimited love

Алла Шикович
1 COUPLET

Be ready to improve your life…
Be ready to change your fortune for the best…
Be ready for everything !
Be ready to live like you wish .

2 COUPLET

Let`s struggle for our happiness !
Let`s value our feelings !
I have never been so cheerful , never…
Unlimited love lasts forever !!!