Розвернули

Иван Малеев 2
Що втворилося в столиці
розповім вам біз булди
стояв Богдан на постаменті
пробачте...дупою не туди.

Знайшлися щирі Україці
і розкричались... просто страх
бо булавою до Росії
Богдан показує нам шлях.

Адже ворог нам Росія
щоб не було нам всім біди
тож давате повернімо
його дупою туди.

І пригнали,кран,машини
підкопали постамент
їх при цьому охороняли
полісмен і один мент.

Діло бач,дурне не хитре
хай по цьому так будЕ
і Богдан тепер покаже
що в Україну Росія йде.