Бабине лiто

Лариса Малюгина Донецк
      Бабине літо,
      Бабине літо!
      Сонця й тепла
      Знов по вінця налито.       

      Чисте, прозоре,
      Блакиттю промите
      Бабине літо,
      Бабине літо.

      Крапля остання -
      Яскравість квітів -
      Бабине літо!

      Яблука стиглі
      Обтяжують віти -
      Бабине літо!

      Листя на спомин
      Про шепіт вітру-
      Бабине літо...

      І павуттинням сріблястим
      Воно оповите...
      Бабине літо...