***

Татьяна Корольчук
Яким холодним здається день,
Коли вище нуля майже тридцять.
І проникає усюди,аж до легень
Той запах втраченого,що лише сниться.

Зриваючись,слова не долітають до серця,
А губляться у зграях шпаків.
І навряд чи комусь колись доведеться
Збагнути зміст невідправлених досі листів.

В палітрі змішані скуті доторки і гарячі погляди
Бракує лише полотна і митця незрячого
Усе так,як і мало можливість статися,з огляду,
На те,що усе і усіх пробачено..