Весна

Александр Шевченко 62
Весна.

Як довго ми весни чекаєм,
Здається, не закінчиться зима,
Але ледь тільки сонечко засяє -
Раптово розквітає у душі вона...

Ще білий сніг лежить полями,
І мерзла не розтанула земля,
Річки усюди вкриті ще льодами,
Та вже прийшов час світла і тепла...

19-06-2017.