Якi ж чудовi в тебе очi

Валентина Тараненко
Який приємний в тебе голос,
І так пасує до Душі…
Мов почуттям налитий колос,
Шепоче про Любов мені…

Які ж чудові в тебе очі…
Я так безмірно їх люблю,
Мій полонили смак жіночий,
Тим синім блиском кришталю.

А от уста твої… медові,
Смакують м*ятою мені…
Цілунки пристрасті зливові -
П*янкі… не стримано рясні…

Легку ходу твою і брови,
І все, що є в тобі люблю,
І сміх, і глузд завжди здоровий,
Позви край світу – я піду…
19.06.17