Одягни мене на голе тiло

Лиса 25
Одягни мене на голе тiло,
I душу до мене пригорни.
Я до тебе так давно хотiла-
Мабуть, все життя, а не роки.

Одягни мене на голе тiло,
I вiдчуй флюiдами тепло.
Ну, невже я схожа на вампiра?
Так, до тебе хочу я давно!

Одягни мене на голе тiло...
Свiтосприйняття один в один!
Я жила, але чого хотiла?
Вiдповiв на це питання ти один!

Одягни мене на голе тiло!
Огорни мене своїм теплом.
Душа моя лише мерехтiла,
А тепер душi зiгрiлися удвох!

Одягни мене на голе тiло!
I злови ти подумки мене...
Не лише жила щоб, а радiла,
Щоб крiзь простip вiдчувала я тебе!