Тримай мене

Светлана Кузьменко3
Тримай мене, коханий, біля серця.
Бо в твоїм серці - почала життя.
Моє ж з тобою поряд тільки  б'ється.
А як нема тебе -  лечу у небуття..
Бо тільки ти - то ж є моя основа.
Без тебе вже  не бачу сенсу в  днях.
Адже з тобою я на світ з'явилась знову.
Бо ти - то доля, ти - то мій життєвий шлях.
Так  міцно, любий, я тримаюся за тебе.
Не відпускай мене, коханий, бо впаду.
Та най би так, і долі іншої не треба.
Бо все одно, без тебе пропаду.
Тримай мене, коханий.ТвОя сила
Дала мені можливість далі жить.
Ти щястя - що у долі так просила.
Любов моя, моя найперша світла мить.