Review Sonnets by William Shakespeare

Принцалександр
Two passions dwell in poet's heart,
Two desperate obsessions are reflected through his art.
Those are two characters from Shakespeare's poetry triangle:
The dark skinned lady and the man of fair skin ...
His charm is gentle and she's quite a striking beauty queen.
Three lives, three loves in chains of jealousy are fatally entangled ...
Did two conspire secretly behind the poet's back,
Betraying him two times, which caused his soul to wreck?
-----
Краткий рифмованный обзор соннетов Уильяма Шекспира

В сердце поэта живут две страсти,
В его искусстве отражены две повторяющиеся темы.
Это два персонажа из поэтического треугольника Шекспира:
Смуглая женщина и светлокожий мужчина...
Его обаяние деликатно, а она - поразительная королева красоты.
Три жизни, три любви фатально запутались в цепях ревности...
Сговорились ли тайно двое скрытно за спиной поэта,
Предав его дважды, из-за чего его душа страдает?