Як там було?.. Вiд надмiру

Наталка Змиивна
Як там було?.. Від надміру
Стриманих почуттів
Знесено греблю з мармуру
Всіх недоречних слів.

...Ніжно в руках тримаючи
Квітку обличчя твого,
В очі грайливі пірнаючи,
Навіть незчулась того,

Як вир бурхливий, безжальний плесом лагідним став.
Ніби в пустелі скелястій раптом розлився став...

Шепіт нечутний: „Змилуйся!”
Стріли шовкові вій...
Все, що мені наснилося,
Щезло у втечі твоїй...

14.06.17