ДОЛЯ

Борис Мохонько
Ніяк не можу зрозуміти,
Чому нас доля обминає?
Назустріч треба крок зробити,
Поки душа іще співає.

Роки проходять чередою,
І шлях коротшає в цю мить.
Ми розуміємо з тобою,
Що долю треба підкорить.

Вона, як жінка вередлива,
Буває різною в житті.
Нам із тобою не до дива,
Бо диво наше - в почутті.

Воно з роками не згасає,
Кохання живить джерело,
Нехай шумить, не затихає,
Дає нам силу заодно.

Щоби шляхи свої долали,
З любов’ю в серці до кінця,
На долю менше нарікали,
А слухали свої серця.

До мети йдемо своєї,
Не лякають нас шляхи,
Доки джерело  вирує,
Долю так лише  знайти.