Припомним и мы золотые года... Коваленко

Ольга Кайдалова
"І ми пригадаємо дні золоті..."

І ми пригадаємо дні золоті
І довгу, як завжди, почнемо розмову
Про юність ясну, що не вернеться знову,
Про все, що нам любе і миле в житті.

І будуть нас кликать до себе сади
І нас обгортати осінніми снами,
Що скоро на землю впадемо листами,
Щоб більше ніколи в житті не цвісти..
----------------------------------
«Припомним и мы золотые года…» И.Е.Коваленко

Припомним и мы золотые года
И долгий, как раньше, начнём разговор
Про ясную юность, про всё, что с тех пор
Нам дорого, но не придёт никогда.

И будут нас звать голубые сады
И нас овевать неизвестными снами,
Что скоро на землю спадём мы листами,
И цвет наш исчезнет, как розовый дым…

(13.06.2017)