Не писаний закон

Светлана Камышная
Життя не можна обдурити,
Воно мудрiше нас усiх,
Треба по честi в свiтi жити,
Щоб не виносили на смiх.
Не треба стрiли посилати,
Добро у слабших вiдбирати,
Принижувати i ганьбить,
Бо все до тебе прилетить.
То є закон земний, iзвiчний,
Вiн буде дiяти довiчно,
Якщо про це не знаєш ти,
Тодi згорять твої мости..