за кого

Цветкова Татьяна
За кого могла, то й за того молилась,
а правда чи ні, вам такеє не снилось.
А квіти мої, так як можуть, - цвітуть,
і кажуть мені -  "Ай, Цвєтковая - будь!"
А я просто ртуть.
Так, дозована ртуть.