***

Виктория Винд
Усе, чим ти мариш - даремно,
І в жилах холоне кров,
А в очіх так сиро-темно,
Що й не розгледіть любов..

Стукоче у скроні лихо..
Шепоче воно з жалю.
Вуста ж промовляють тихо:
"Тебе більш за все люблю.."

Слова ті крадуть хвилини, -
Ти їх не кажи. Мовчи.
Най гаряче без упину
Лиш серце твоє гурчить,

Пороги гірські неначе
Твоя оминає кров!
Ось так вигляда, юначе,
Найсправжнісінька любов.