Останнiй дзвоник

Людмила Семичева-Рехлицкая
Останнiй дзвоник! Як його чекали!
Останнiй дзвоник зараз зазвенить.
Вiн провожае у життя коханих
У цю прекрасну i щасливу мить!

А пам,ятаешь, як колись скликав вiн
чарiвний дзвоник до шкiльних дверей.
I  поспiшали хлопцi та дiвчата
зустрiтись в класi з юнiстю своей!

Та ось здiйснилось: виросли, змужнiли,
скiнчили школу, стали на порiг.
Останнiй дзвоник - вiн вiдкрие дверi
в життя доросле - кожному свое!


Последний звонок - 2006 года, работала учителем украинского языка в татарской школе города Евпатории.