я складу рецепт

Пташка Ив
Напиши у листі, що хвилює завжди
Як болить і пече, де ніхто не баче.
Я складу рецепт, я вигадаю ліки
Щоб ззагоїлись рани, посміхайся тільки.
Давай сюди душу, я зашию сліди від куль
Посаджу там квіти, де будуть бавитись діти
Від сміху буде боліти
Але не серце
Лише живіт