I горобець летить, немов

Алексей Трибус
I горобець летить, немов

Відкрита старовинна книга,
Коса спадає до плеча.
Тримається її інтрига,
Лице розумне читача.

І наче фото ось готове,
І горобець летить, немов...
Ця експозиція раптова
Чекає диктора промов.

А дама вже телеведуча,
Готує слово слухачам.
І зовнішність її співуча
Для творчості дана митцям.