Суми

Артем Чиркинян
Не може він на чужині.
Сумує. Сумно і мені.
Там де ворож'ї королі,
Немає рідної землі.

Немає радощі пісень,
Коли є ніч. Забутий день.
Шлях знайде, бо він є козак.
Не сперечайтеся. Це - так.

© Артем Чиркинян

Суми - печали.