Техника безпеки 1

Микола Мага
Люди й жони йдуть до церкви,
А я – до аптеки…
Нигда-шуга не нарушу
Правила безпеки!

Мудрим людям будуть попи
Казаня казати.
А я буду у патиці
Фачлик куповати…

ГОМОНАЙ!* Нам спокуй дай!
Будеме так жити
Жеби з фачликом ку тобі
Веце не ходити.

Йшов сусіда співавучи
Из бібліотеки. Впав у шанц. -
Не дочитав вун
Правила безпеки…

Муй цімбора носив довго
Позад діскотеки
Пуд воком наочний приклад
З техніки безпеки.

Щи й гуцули кидь рубавуть
Чарівні смереки.
Перед тим здавуть екзамен
З техніки безпеки.

Вузькі вочі чукчі мавуть,
Майширі узбеки -
Бо плакати фурт вивчають
З техніки безпеки!

Ко набрав кредити в банках
Вчинив іпотеки.
Наохтема буде знати
Правила безпеки!

Чом циганам дітий тулько
Нанесли лелеки?
Бо они не соблюдавуть
Правила безпеки.

Не бирує Біров-бачі***
Їх ошколовати.
Устраняти недостатки
Приписи писати.

Допомогу методичну
Треба їм надати!
( Бістошики** гумійові
Задарь роздавати.)

Ходить Біров, вилучає
З посвідчень талони
Благодійно їм дарує
Спецодяг – га…лоші.
 

*Гомонай – видатний ужгородський травматолог – винищувач.
** Бістошик – запобіжник. 
***Біров-бачі – визначний інженер з ТБ, живе на Радванці, циганському районі.