Спиваю безсоння до денця...

Виктория Барановская
Спиваю безсоння до денця,

Сповнена ним по вінця,

Биття передранішнє серця

Мені не спинить. Не спиниться


В оцьому фатальному вирі

Спогадів, дум і вагань...

Лети, душе моя, в ірій

Віри й надій-сподівань...

 
        м. Донецьк, 06.06.2017