Сучаснасьць

Александр Андреев 96
Блукае сонечным праменьнем
Апакрыфiчна-сьветлы яд;
I кожны дзень, як летуценьне
I кожны волат, як вар`ят...

Няма ў нас ужо натхненьняў;
Прайшла пара ўрачыстых слоў
Застаўся толькi цень iмкненьняў,
Ды шчыры погляд пацукоў...