потягушки в постели

Филмор Плэйс
***
вдвоем под зонтом –
снимает пушинку
с ее рукава

under umbrella together -
he removes fluff away
on top of her sleeves


***
летят лепестки
так и молчим о своем
ты я и ветер

flying petals
we are keeping silence –
you me and the wind


***
раскрыто окно
ветер тащит наружу
ее занавеску

an opened window
the wind drags out
her curtain


***
яркий свет луны
на обрывок афиши –
медитация

bright moonlight
to a scrap of show bill –
meditation


***
потягушки в постели
так безмятежно-ленивы
белые облака

stretching in bed
so serene-lazy
white clouds


***
завтрак вдвоем
согреваю дыханьем
твои ладошки

breakfast for two
I warm your palms
with my breath