Minunatie

Галина Чиореску
Trag aier in piept si nu ma pot satura
De atita aroma si aier curat!
As vrea sa am aripi ca sa pot zbura
Sus de tot spre Cerul inalt!


Savurez din plin aceasta minune,
Tot ce a creat si ne-a dat Dumnezeu.
Doamne, toate-s frumoase si atit sunt de bune!
As vrea pentru toate sa te laud mereu!!!!