Тe chem

Галина Чиореску
Dorul meu s-avinta spre Tine,
Te cheama mereu si suspina din greu.
Vino, o Doamne, vino la mine,
Nu ma lasa cu pacatul meu !


Nu ma lasa, am nevoie de Tine,
Nu ma lasa, caci ma simt vinovat!
Dragostea Ta e tot ce ma tine
Si eu sper, ca dinou m-ai iertat.


Zbor cu gindul spre zari departate,
Catre Cerul inalt unde-n Slava domnesti,
Numai la Tine se gaseste dreptatea,
Vreau acolo sa fiu, unde vesnic Tu esti!!!