Диво-лялька

Светлана Камышная
Чи то намалювали це дитя?
Чи справдi лялька-диво народилась?
Красу даруе нам саме життя,
Неначе Ангел з неба опустилась.
А очi, очi, пiднебесна синь,
До глибини проймае i ворожить,
Ой доленько, ii ти не покинь,
Хай розквiтаючи, красу свою примножить.