Йифен хиял

Пакизат Фатуллаева
Авахьна нур генг ник1ел
Булутдикай хабарсуз.
Са кас ала зи рик1ел
Пенжердаваз ахварсуз.

Зун ви рик1ел къвезват1а,
Лугьуз тежер умуд хьиз?
Я чун кьведни шезват1а,
Бахт квахьай са шумуд хьиз?

Лугьузват1а белки на
(За яб гуда, масанди):
"Твамир зи т1вар бейтина,
Акуй лугьуз асантдиз.

Зун ви сирлу хиял я
Чарчив вугуз тежедай,
Атир - багьа ст1ал я,
Акъатдалди шуьшедай".