Цей дощ...

Ирина Грипич
Цей дощ замислений і ніжний
Межу зі мною переступить.
Потоком лине неосяжним,
Цілющим маревом охопить.

Підставлю душу під цю зливу,
Стікаючи з небес чуттями
Відновить мрію полохливу,
Когось любити до нестями.

Цей дощ плескається в долоні...
Твої очі,хоч на мить зустріти
Чи серце моє,чи твоє у полоні?
Чи почуттями обоє сповиті?

В кожній краплі є таємниця
Під зонтами всі приховались
Та коли тобі є, кому сниться,
Кохання ще в серці зосталось.

Цей дощ замислений і ніжний,
Від пилу наші дні полоще
Веселку зводить дивовижну,
Та змінює життя на краще.