Ковердейл Deep purple 1974 Burn

Микола Мага
Червеной небо вже як грань
Однись я вірю в босоркань
Вночи ся видко як удинь
Із її рук палить огинь.
І  моя хижа вже горить,
ЇЇ огинь село палить!
Збісна нечиста сила згинь!
Вгинь! Вгинь!

Ги шаркань миче она грань -
Диявол родить босоркань.
Не навчить нич вас, сомару
Не думайте што я умру!
Смирть буде вам як пуйду гет!
Бо прийде каждого черед!
Не відіти вам білий динь!
Вгинь! Вгинь!

Уже не встигнеме ми нич
Требало думати перич…
Уже не встигнеме ми нич
Требало думати перич…
Уже не встигнеме ми нич
Требало думати перич…