Ангел Охоронець

Светлана Камышная
То стомлена душа твоя благає!
На допомогу Ангела чекає,
Вона так хоче, хоче відпочити!
Щоб далі в радості з собою жити.

Твій Ангел Охоронець на сторожі,
Робив багато і робити зможе,
Він знає все про тебе де спіткалась,
Він поруч був щоби біда не сталось,
Невидимо тримав тебе за руку,
I відчував душевну твою муку,
Час дарував для роздумів життєвих,
Та вберігав від рішень тих миттєвих.
Він любить тебе ніжно й захищає,
Ти довіряй Йому Він навертає.