Зустр немось п д хмарою

Игорь Степанович Шевчук
не плачте сноносні агави
зберемось під облаком слави
дослівно – нелюдської слави
зберуть нас – хто є нелукавим


є злобні тому от – безкрилі
чорніють
             стовпи-ефіопи-ахави
світає
зберемось  ось тут:
хто віри пробуджень не має –
хай вірить, що в сні його крила
ростуть!

чи вірить, що ще чиїсь крила ростуть –
о Боже!..

не плачте сноносні агави
зберемось під облаком слави

2000